June 10, 2020

liefde

Spulletjes waar ik van hou

Het mooie is dat liefde voor je spullen en duurzaamheid eigenlijk best hand in hand gaan. Je houdt ervan, dus belandt het minder snel bij het afval.

Deze foto heb ik gemaakt van een aantal spullen die op mijn piano staan. Uiteraard hebben ze een betekenis voor mij, anders stonden ze er niet…..
Ik vertel je er graag over.


Ik stond er bij toen de schaal links gemaakt werd. Het was op Bali bij een glasblazer. Ik was daar samen met een collega ontwerper om 6 weken lang nieuwe producten te ontwerpen om zo lokale producenten een grotere kans te geven op de Europese markt. Helaas stond de organisatie waarvoor we naar Bali vertrokken nog in de kinderschoenen en was de cirkel nog niet rond. We hadden helaas geen verkoopkanalen voor onze ontwerpen.

De kaart in de lijst is een poster van het oude havenstadje Harlingen, waar ik geboren ben. De West Germany vaas past daar qua kleur mooi bij en heeft een mooie geometrische structuur. Love it! Rechts een kunstwerk/ schaal van iemand die erg creatief is. Ik zag die schaal staan en was er gelijk verliefd op!

< terug naar home

Top